MAGALUFGUIDE.NU

Event Service, Real Estate, Specialresor, Jobb, Boende

SÄSONGSBOENDE

- i Magaluf, Torrenova och Palmanova

Vi i Magalufguide har lång erfarenhet och de bästa kontakterna vad det gäller boenden i Magaluf/PalmaNova där vi varje år hjälper ett stort antal ungdomar för säsongen i Magaluf!

Det finns allt från billiga studios till flotta lyxvillor att hyra. Den största delen av alla lägenheter har 1sovrum och 1vardagsrum med sovplatser för 4 personer. Lägenheterna vi förmedlar är fullt utrustade med badrum där det finns dusch, toalett och tvättmaskin, möblerade vardagsrum där det även finns sovplats för minst 2 personer, sovrum med 2-4 sovplatser, köksdel med spis och kylskåp samt att de flesta lägenheterna har balkong.

Planerar du att åka själv eller med någon komips rekommenderar vi att ni delar boende med någon/några av alla de som söker bostad för att jobba säsongen 2020.

Lägenheterna vi förmedlar i Magaluf/Torrenova/Palmanova ligger centralt, nära till stränderna, barer, restauranger och nattklubbar.

Vi förmedlar lägenheter från 50€/vecka per person i lägenheter för 4-6 personer. Vi garanterar också att det inte bor fler i lägenheterna än de som skrivit kontrakt för lägenheten och det finns sovplats till. Normalt är 4-6 personer i en lägenhet. Vi blandar helst inte tjejer och killar i lägenheterna, om man inte är ett sällskap eller vänner som önskar det samt i början och slutet av säsongen för att fylla ut lägenheterna så att det blir billigare för de boende.

Det vi gör är att vi planerar boendet efter vilken period folk är nere för att jobba. Viktigt att veta är att säsongen i Magaluf/Torrenova/Palmanova sträcker sig från Mars då många barer och restauranger öppnar fram till slutet av Oktober då de flesta ställena stänger för säsongen. Det finns självklart restauranger, barer och hotell som har öppet även på vintern, så för den som behärskar spanska och vill stanna kvar och söka jobb finns den möjligheten att själv under sommar säsongen ordna jobb för vintern.

BOKA BOENDE FÖR SÄSONGEN 2020 REDAN NU!
KLICKA HÄR!

SÖKER DU JOBB I MAGALUF SÄSONGEN 2020?
KLICKA HÄR! 

 

Booking.com