MAGALUFGUIDE.NU

Event Service, Real Estate, Specialresor, Jobb, Boende

WORKERS APARTMENTS

- i Magaluf, Torrenova och Palmanova

Vi i Magalufguide har lång erfarenhet och de bästa kontakterna vad det gäller boenden i Magaluf/Torrenova/Palmanova där vi varje år hjälper ett stort antal ungdomar som kommer för jobba under säsongen.

Det finns allt från billiga studios till flotta lyxvillor att hyra. Den största delen av alla lägenheter har 1sovrum och 1vardagsrum med sovplatser för 4 personer. Lägenheterna vi förmedlar är fullt utrustade med badrum där det finns dusch, toalett och tvättmaskin, möblerade vardagsrum där det även finns sovplats för minst 2 personer, sovrum med 2-4 sovplatser, köksdel med spis och kylskåp samt att de flesta lägenheterna har balkong.

Planerar du att åka själv eller med någon komips rekommenderar vi att ni delar boende med någon/några av alla de som söker bostad för att jobba säsongen 2023.

Lägenheterna vi förmedlar i Magaluf/Torrenova/Palmanova ligger centralt, nära till stränder, barerna, restauranger och nattklubbar.

Vi förmedlar lägenheter från 50€/vecka per person i lägenheter för 4-6 personer. Vi garanterar också att det inte bor fler i lägenheterna än de som skrivit kontrakt för lägenheten och det finns sovplats till. Normalt är 4-6 personer i en lägenhet. Vi blandar helst inte tjejer och killar i lägenheterna, om man inte är ett sällskap eller vänner som önskar det samt i början och slutet av säsongen för att fylla ut lägenheterna så att det blir billigare för de boende.

Det vi gör är att vi planerar boendet efter vilken period folk är nere för att jobba. Viktigt att veta är att säsongen i Magaluf/Torrenova/Palmanova sträcker sig från Mars då många barer och restauranger öppnar fram till slutet av Oktober då de flesta ställena stänger för säsongen. Det finns självklart restauranger, barer och hotell som har öppet även på vintern, så för den som behärskar spanska och vill stanna kvar och söka jobb finns den möjligheten att själv under sommar säsongen ordna jobb för vintern.

BOKA BOENDE FÖR SÄSONGEN 2023 REDAN NU!
Fyll i kontaktformuläret och skriv dina önskemål om vilken typ av boende du söker:

  • Söker du boende själv eller med andra? (Om ni är fler ange då antal)
  • För vilken period söker du/ni boende? (Vilket datum anländer du/ni och hur länge?)
  • Vilken typ av boende söker du/ni? (Delat boende, eget boende, bäddar och rum etc.)
  • Har du/ni några speciella önskemål? (Allergier, höjdskräck, special mat, internet eller annat vi behöver veta för att underlätta din/er vistelse i Magaluf)

(Lämna tom)


SÖKER DU JOBB I MAGALUF SÄSONGEN 2023?

Klicka här! 

 

/magalufguide-hotell-resor.jpg

SÖK & BOKA HOTELL MED BOOKING.COM

Gör er hotellbokning här på Magalufguide.nu och få en bra överblick på hotellen i Magaluf. Vi hjälper er gärna med tips och råd. Vill ni komma nära den Skandinaviska bargatan och dess breda utbud av barer när ni gör ert val hotell ska ni ha gatan Carrer Pinada som riktmärke, se länken till karta över Magaluf. Klicka här

BOKA HOTELL HÄR NEDAN

Fyll i önskad period, sök efter tillgängliga hotell och gör er bokning.
Vi har redan förvalt: Magaluf * Boka nu, betala senare * Bästa pris-garanti.
(Var noga med att läsa villkoren för varje alternativ vid er bokning av hotell.)

Booking.com

 

SÖK & BOKA FLYG MED MOMONDO.SE

Gör er bokning av flyg genom att klicka på länken här på Magalufguide.nu och få en bra överblick på flyg till och från Mallorca. Vi hjälper er gärna med tips och råd. Mallorcas flygplats, vars offentliga namn är Son Sant Joan, är en av Spaniens mest trafikerade flygplatser. Under högsäsongen i juli och augusti är det landets mest trafikerade flygplats. Det finns en terminal som är indelad i fyra hallar (A, B, C och D). För sökningar av flyg skrivs Palma de Mallorca eller flygplats förkortningen PMI i sökmotorn.

BOKA FLYG HÄR NEDAN

 

Välkomna till Magaluf, där vi garanterar er sol, bad och de bästa festerna!