MAGALUFGUIDE.NU

Event Service, Real Estate, Specialresor, Jobb, Boende

OM OSS

MAGALUFGUIDE består av partyproffs med 24års erfarenhet och ett stort kontaktnät på Mallorca. Magalufguide har god lokal kännedom och finns alltid där för att guida er under er vistelse.

JOBB & BOENDE
Vi förmedlar jobb och boende till ungdomar från Skandinavien som vill jobba säsong i Magaluf. Magalufguide tar er med på upplevelser utöver det vanliga och visar er guldkornen i Magaluf som ni annars skulle kunna missat. Magalufguide hyr även ut ett stort antal lägenheter/villor för längre perioder till de som vill bo på Mallorca året om.

FÖRVERKLIGA DIN DRÖM
Köp din egen lägenhet, villa eller bar/restaurang med hjälp av Magalufguide. Vi säljer i samarbete med några av Mallorcas bästa mäklare lägenheter, villor, barer, restauranger och nattklubbar på Mallorca. Med vår lokalkännedom besörjer vi att ni får de bästa förutsättningarna och hjälper er med allt från NIE nummer, kontrakt, advokater och notarie. Ta kontakt med oss för presentationer och visningar.

SPECIALRESOR
Magalufguide skräddarsyr även specialresor åt er med allt från träningsresor, bröllopsresor och studentresor/partyresor helt efter era egna önskemål.

__________________________________

 

MAGALUFGUIDE
Här kommer en presentationer om oss som jobbar med Magalufguide 2021
(Klicka på bilderna för att komma till profilerna)

ROLLE

Magalufguide.nu's platsansvarige i Magaluf.

__________________________________

BOKA HOTELL HÄR NEDAN

Fyll i önskad period, sök efter tillgängliga hotell och gör er bokning.
Vi har redan förvalt: Magaluf * Boka nu, betala senare * Bästa pris-garanti.
(Var noga med att läsa villkoren för varje alternativ vid er bokning av hotell.)

Booking.com

 

SÖK & BOKA FLYG MED MOMONDO.SE

Gör er bokning av flyg genom att klicka på länken här på Magalufguide.nu och få en bra överblick på flyg till och från Mallorca. Vi hjälper er gärna med tips och råd. Mallorcas flygplats, vars offentliga namn är Son Sant Joan, är en av Spaniens mest trafikerade flygplatser. Under högsäsongen i juli och augusti är det landets mest trafikerade flygplats. Det finns en terminal som är indelad i fyra hallar (A, B, C och D). För sökningar av flyg skrivs Palma de Mallorca eller flygplats förkortningen PMI i sökmotorn.

BOKA FLYG HÄR NEDAN

 

Välkomna till Magaluf, där vi garanterar er sol, bad och de bästa festerna!