MAGALUFGUIDE.NU

Event Service, Real Estate, Specialresor, Jobb, Boende

TREO BAR & CAFÉ

TreO

MAGALUF'S GOASTE BARÄGARE

Christian "Sigge" Tillrooth

- hälsar er alla hjärtligt välkomna till TreO Bar & Café på Skandinaviska Bargatan.

Sigge Tillrooth 

TreO Bar & Cafè är ett skönt ställe att hänga på. TreO solbrännan är ökänd, så dagtid sitter man gärna och solar sig med en kall öl, en Frozen Daiquiri eller nån annan god drink i handen. Kortspel samt en och annan omgång med något kul sällskapsspel förekommer med. Vill man ta sig en Baguette eller en Grillkorv med bröd på vägen hem ifrån stranden så finns detta här.

Kvällstid övergår baren förvandling till mer livlig förfest. Lockar Shotspel, Beerpong, Ölspel och god stämning, så är det här stället för er! Nattetid så kan man man räkna med att om man köper en shot så tar personalen en med. Vi festar alltid med er, så stämningen alltid ligger på topp!

Målsättning för TreO: Vi skall vara mysbaren dit man kommer för att umgås, hänga med varandra och ha ett gott liv! Festen blir alltid vad man gör den till, och här bestämmer vi tillsammans. Har du nånsin haft den där känslan av att förfesten var bättre än när man väl kom ut på stan? Vi har alla förutsättningar för den bästa förfesten! Gott att dricka, tilltugg, skön musik, ja ni kan skicka en spellista till oss och ni kan få er egen favvo semester musik spelad! WiFi, Swish, Kortbetalning, Kopiator/Scanner/Skrivare.

TreO's historia: TreO öppnade säsongen 2007, Mamsen(Anne) serverade under åren många tusen bitar smörgåstårta och massor av goda mackor. Vi är många som hängt på terrassen med bröderna Danne och Anton. De har med gott humör och god humor underhållit oss och serverat härligt goda drinkar. Många olika roliga, solbrända, bleka, kända och okända personligheter har under åren varit gäster och anställda. Tyvärr har allt roligt ett slut och efter att sönerna flyttat till Norge och Mamsen blivit pensionär, så har TreO varit stängt sedan Juli 2015. 2016 Öppnades baren igen av Sigge, som fortsätter driva baren i samma anda som tidigare, med lite nytt tänk och utrustning. Nytillskott i baren kan ses 300MB Fiber internet, Spotify med trådlöst tangentbord, spela er egen musik. Möjligheter att Scanna, kopiera och skriva ut biljetter.

Vi ses på TreO Bar & Café i ett soligt Magaluf

Gladaste hälsningar, Sigge

Adress: Calle Pinada 5, Lokal 10, 07181 Magaluf

Find on Google maps: TreO Bar & Café