MAGALUFGUIDE.NU

Event Service, Real Estate, Specialresor, Jobb, Boende

STUDENTPAKET FORMULÄR

Klicka på den här länken för att fylla i ert bokningsformuläret

 

Här nedan följer en mer detaljerad beskrivning om vad som ingår i Studentpaketet:

 

STUDENTPAKET - MAGALUF 2015

STUDENTPAKET 2014 - med Magalufguide i det soliga Magaluf med de bästa festerna!

Magaluf kommer som vanligt ligga på topp 2015 vad det gäller charter resor. 2014 ville alla åka till Magaluf och 2015 lär det bli ännu populärare att åka till Medelhavets partyort nummer 1.

Vi har tagit fram ett Studentpaket med alla de hetaste festerna i Magaluf och boende på det populära ungdomshotellet Vistasol. Detta paket innehåller allt ni behöver plus lite till för att ha den bästa upplevelsen under er Studentresa.

Häng med till Magaluf och var med på de hetaste festerna.

 

MAGALUF'S POPULÄRASTE UNGDOMSHOTELL

Boende i lägenheter för 4-6 personer på Hotell Vistasol som ligger centralt i Magaluf nära både stränder och den Skandinaviska bargatan. I lägenheterna har ni 1-2 sovrum, vardagsrum, badrum, kök och stor balkong. I alla lägenheter finns AC, TV med SVT World och tillgång till WiFi. Hotellet har 3 barer, 2 restauranger, 1 Gym, 1 Spa, 1 stor utomhus pool, 1 beachvolleybollplan och har dygnet runt service. Vid poolen spelar varje eftermiddag några av Magaluf's bästa deejays de hetaste hitsen.

 

DE HETASTE FESTERNA I MAGALUF

Festerna vi satt ihop för Studentpaketet är de mest populära genom åren och ni bokar dem till kraftigt rabatterat pris vid gruppbokning.

Dessa fester och event ingår i Studentpaketet:

BARRUNDOR
Vi besöker barerna på den Skandinaviska Bargatan där det alltid är bra stämning och avslutar på någon av nattklubbarna. Detta är ett bra tillfälle att bekanta sig med barerna och lära sig var de ligger. På de flesta barerna bjuds ni även på någonting, vad det blir är upp till bartendern och beror mycket på hur mycket ni släpper loss.

När ni hör visselpiporna är det bara tömma glasen och dra vidare till nästa bar. Nu kör vi.

 

BEACHPARTY
Under veckan samlas vi mitt på den heta Magaluf stranden och släpper loss. Vem vet vi kanske filmar vårt eget "Magaluf Harlem Shake", den som är med får se vad vi hittar på för bus. Sololja, solbrillor och annat som hör till stranden har ni självklart med er själv. Vårt team kommer sysselsätta er med diverse galenskaper och det finns risk för solbränna och solsting.

Förfesternas förfest.... Festernas fest.... Bonus till String-Bikini och Mankini! Kör Bara Kör!

 

POOLPARTY
Med deejays, dansare, tävlingar och galna lekar skapar sommarens häftigaste Poolparty. I baren hittar ni David Hasselhoff med sina heta bartenders som alltid bjuder till det där lilla extra. Vi utser även Miss Vistasol och Mr Macho under Poolpartyt och i juryn hittar ni en massa kända Magaluf profiler. Detta galna party vill ni inte missa.

Biljett med Shots + 2st Öl eller Sangria ingår med Studentpaketet.

 

TEXMEX/TACOS FEST
Den perfekta förfesten där ni äter så mycket ni orkar från Tacos buffén. Här höjer vi stämningen med någon av våra deejays som tillsammans med vårt team håller i en rad galna lekar där allt kan hända. Efter denna förfest tar vi er med på en oförglömlig Barrunda till de Skandinaviska barerna.

Biljett med Shots + 2st Öl eller Sangria ingår med Studentpaketet.

 

BBQ PARTY
Magaluf's största grillbuffé där kockarna grillar under bar himmel med allt ni kan tänka er på en grill. Förfesten där vi äter så mycket vi orkar för att orka festa hela natten. Vårt team skojar till det lite extra med allsång och crazy games. Efter denna förfest tar vi er med på ännu en galen Barrunda till de Skandinaviska barerna.

Biljett med Shots + 2st Öl eller Sangria ingår med Studentpaketet.

 

SKUMPARTY
Vårt team laddar skumkanonen vid Vistasol poolen för en av Magaluf's fetaste fester. Med oss på Skumpartyt har vi deejays, dansare och vårt galna team som ser till att pulsen är på topp. Efter Skumpartyt fortsätter vi festen på de Skandinaviska barerna och avslutar på någon av nattklubbarna.

Biljett med Shots + 2st Öl eller Sangria ingår med Studentpaketet.

 

PARTYBÅT
Med temat "Pirat" beger vi oss ut på en 2 timmars fest till sjöss. Ute till havs är det full fart med lekar, allsång, dans och bad. Vi hittar en skön badvik där vi svalkar oss i Medelhavets salta vatten. Med på båten har någon av våra deejays och vårt galna team som ser till att ingen sitter stilla. Efter Piratpartyt fortsätter vi festen på de Skandinaviska barerna och avslutar på någon  av nattklubbarna.

Biljett med 2 timmar Fri Bar med Öl och Sangria ingår med Studentpaketet.

 

Pris per Studentpaket från: 1500sek   (ordinarie pris från 1795sek)

 

Klicka på den här länken för att fylla i ert bokningsformuläret