MAGALUFGUIDE.NU

Event Service, Real Estate, Specialresor, Jobb, Boende

DETTA INGÅR I VÅRA PAKET

POOLPARTY – är den ultimata festen vid Poolen under dagen. Mallorca’s bästa deejay’s spelar musik samtidigt som vårt team håller i lekar, tävlingar och annat som höjer stämningen.

BARRUNDOR – där vi tar er med runt till alla de skandinaviska barerna. På de flesta ställena bjuds ni på någonting att dricka, annars har ni väldigt bra rabatter plus att ni får någonting på köpet när ni handlar i barerna.

MIDSOMMARFEST – är sommarens största fest där ni äter från en skandinavisk midsommarbuffé och dricker öl eller vin till maten. Dans runt midsommarstång, lekar, tävlingar och underhållning med vårt team gör att vi vågar lova att ni har en riktigt bra Midsommarfest med oss och alla gäster som valt att åka till Magaluf över Midsommar. Vi avslutar festen med ett stort Poolparty där ni har 1 timme FriBra och där våra deejay’s höjer pulsen ytterligare. (Endast 21/6)

TACOFEST – där vi samlar alla Skandinaver i Magaluf är en klassiker där ni äter från en riktigt välfylld buffé och det ingår 2 öl eller sangria till maten. Våra deejay’s spelar den bästa party musiken och vårt team håller i lekar, tävlingar och annat skoj för att höja stämningen. Vi avslutar kvällen men en barrunda till alla de Skandinaviska barerna. 

GRILLPARTY – med Magaluf’s bästa grillbuffé där ni äter er mätta på allt som en grillfest förväntas ha och det ingår 2 öl eller sangria till maten. Våra deejay’s spelar musik som får alla att sjunga, dansa och ha kul, samtidigt som vårt team håller i lekar, tävlingar och annat som höjer stämningen samt att vi tar er med ut på en barrunda som avslutning på kvällen. 

SKUMPARTY – med Magaluf’s fetaste skumkanon som pumpar ut skum samtidigt som våra deejay’s höjer volymen ett par snäpp. 2 timmar FriBar som ingår i de Studetpaket/Partypaket ni har bokat och ni är garanterade platser då detta event ofta är slutsålt. 

BÅTTUR – är Magaluf’s i särklass populäraste fest där vi åker ut till havs med 145 ungdomar klädda till Pirater, Våra deejay’s spelar musik som får alla att röja loss och vårt team håller i lekar, tävlingar och annat skoj så att ni får uppleva den bästa festen till havs. 5st öl och sangria har ni inkluderade ombord, men innan båten avgår har vi förfest på de skandinaviska barerna. Ni har garanterade platser på Båtturen som alltid är utsåld. På båten serveras även en Tapas buffé.

T-SHIRT eller LINNE – där ni själva väljer vad som ska stå på era t-shirts. Ni får era t-shirts när ni checkar in på hotellet så ni redan första dagen kan visa vilka som invaderat Magaluf och röjer bäst.

 

Klicka på önskat val:

Bokning av Studentpaket       Bokning av Partypaket
/kom-igen-det-blir-kul.jpg