MAGALUFGUIDE.NU

Event Service, Real Estate, Specialresor, Jobb, Boende

OLD GOLD

PRE-SUMMER STAY HOME PARTY!

OLD GOLD NORRKÖPING - LÖRDAGS LIVE
Vi skulle ha dansat och haft skojigt på Puls Nattklubb i Norrköping, men ett litet skitigt virus satte stopp för det plus allt annat kul i Världen. Nu har vi tänkt så det knakar och kommit fram till att.... "NÄÄÄ, VA FAN VI KÖR ÄNDÅ"! Dj Rolle är rastlös med en j-kla massa skön musik nere på Mallis och spelar Live för oss på Lördag med äkta Old Gold "feeling" som Ronny å Ragge skulle ha sagt.

Skit enkelt.... festa loss var ni än befinner er. Ingen blir smittad av varesig Covid-19 eller annat och ni har kul även fast ni "Stay Home" och festar.

Dj Rolle sänder Live från en Livestream sida som heter Twitch.tv där det går att spela musik utan att bli avbruten stup i ett. Vad ni gör för att på enklaste sätt kunna följa livesändningen på Lördag är att skapa ett konto gratis på www.Twitch.tv, det kostar inget och ni behöver inte "flasha" med kortet.

När ni har skapat ert konto på Twitch.tv lägger ni till Rolle's kanal som heter MallorcaLive. På så sätt följer ni enkelt Livesändningen samt att ni även kan önska låtar och hälsa till era vänner under Livesändningen. Länk till Rolle's kanal: https://www.twitch.tv/mallorcalive

Dj Rolle spelar Lördag 16 Maj 21:30-03:00, så ladda för en helkväll med den bästa musiken var ni än befinner er.

Bjud in era vänner, deras vänner och vännernas vänner.
OLD GOLD VÄNNER.... NU KÖR VI!

Tycker ni att det blir krångligt med Twitch kan ni följa Livesändningen här: