MAGALUFGUIDE.NU

Event Service, Real Estate, Specialresor, Jobb, Boende

SOMMAREN 2015

UNGDOMSHOTELL – där ni bor i lägenheter för 4-6 personer på Magaluf's populäraste ungdomshotell, där varje lägenhet har sovrum, vardagsrum, kök, badrum, balkong, TV, WiFi och dygnet runt service. Hotellet har 3 barer, 2 restauranger, 1 stor utomhus pool och 1 SPA avdelning inomhus, 1 beach volleybollplan och till detta ett team med deejays och entertainers som ser till att hotellet har de bästa dagsaktiviteterna. Hotellet är även ett av få som tillåter fest i lägenheterna/balkongerna samt att de tillåter gästerna att ta med sig nattligt besök.

POOLPARTY – är den ultimata festen vid Poolen där ni själva väljer 2 timmar FriBar under dagen. Mallorca’s bästa deejay’s spelar musik samtidigt som vårt team håller i lekar, tävlingar och annat som höjer stämningen.

BARRUNDOR – där vi tar er med runt till alla de skandinaviska barerna. På de flesta ställena bjuds ni på någonting att dricka, annars har ni väldigt bra rabatter plus att ni får någonting på köpet när ni handlar i barerna.

MIDSOMMARFEST – är sommarens största fest där ni äter från en skandinavisk midsommarbuffé och dricker öl eller vin till maten. Dans runt midsommarstång, lekar, tävlingar och underhållning med vårt team gör att vi vågar lova att ni har en riktigt bra Midsommarfest med oss och alla gäster som valt att åka till Magaluf över Midsommar. Vi avslutar festen med ett stort Poolparty där ni har 1 timme FriBra och där våra deejay’s höjer pulsen ytterligare.

RÄKFROSSA - är en ny fest för i år som vi har skapar på många gästers begäran. Ät så mycket ni orkar från en riktigt stor skaldjurs buffé och 1 timme FriBar för de törstiga. Vårt team höjer stämningen med lekar, tävlingar och allsång. 

TACOFEST – där vi samlar alla Skandinaver i Magaluf är en klassiker där ni äter från en riktigt välfylld buffé och det ingår 2öl eller sangria till maten. Våra deejay’s spelar den bästa party musiken och vårt team håller i lekar, tävlingar och annat skoj för att höja stämningen. Vi avslutar kvällen men en barrunda till alla de Skandinaviska barerna. 

GRILLPARTY – med Magaluf’s bästa grillbuffé där ni äter er mätta på allt som en grillfest förväntas ha och det ingår 2öl eller sangria till maten. Våra deejay’s spelar musik som får alla att sjunga, dansa och ha kul, samtidigt som vårt team håller i lekar, tävlingar och annat som höjer stämningen samt att vi tar er med ut på en barrunda som avslutning på kvällen. 

SKUMPARTY – med Magaluf’s fetaste skumkanon som pumpar ut skum samtidigt som våra deejay’s höjer volymen ett par snäpp. 2 timmar FriBar som ingår i de Studetpaket ni har bokat och ni är garanterade platser då detta event ofta är slutsålt. 

PARTYBÅT – är Magaluf’s i särklass populäraste fest där vi åker ut till havs med 145 ungdomar klädda till Pirater, Våra deejay’s spelar musik som får alla att röja loss och vårt team håller i lekar, tävlingar och annat skoj så att ni får uppleva den bästa festen till havs. Ni har 2 timmar FriBar med öl och sangria ombord, men innan båten avgår har vi förfest på hotell och barer. Ni har garanterade platser på Partybåten som alltid är utsåld.

T-SHIRT eller LINNE – där ni själva väljer vad som ska stå på era t-shirts. Ni får era t-shirts när ni checkar in på hotellet så ni redan första dagen kan visa vilka som invaderat Magaluf och röjer bäst.

 

 

 

 

KINKY NIGHT - med kinky shot’s, smisk hörna, läckra värdar/värdinnor och bäst klädda vinner sittning vid VIP bord under kvällen kinky klädda bjuds på välkomst dryck & överraskning Fri bar & barrunda varje lördag let’s get Kinky in Magaluf

BACK TO THE 90's

TRAFIC LIGHT PARTY

T-SHIRT eller LINNE – där ni själva väljer vad som ska stå på era t-shirts. Ni får era t-shirts när ni checkar in på hotellet så ni redan första dagen kan visa vilka som invaderat Magaluf och röjer bäst.

 

 

 

_____________________________________________________________________________________

Avbokning policy: 30% av den totala kostnaden om annullering med mindre än 7 dagar före ankomst. 100% av den totala kostnaden om annullering med mindre än 3 dagar före ankomst.

_____________________________________________________________________________________

Magalufguide förbehåller sig rätten till ändringar, dock alltid i samråd med den som beställt Studentpaket. Detta träder i kraft endast om man byter dag på fest eller event pga att antalet deltagare är för få eller om arrangemanget ställs in pga dåligt väder såsom storm på havet eller att krog eller hotell där fest eller event ska hållas har råkat ut för vattenskada eller annat som medför en risk för gästerna.