MAGALUFGUIDE.NU

Event Service, Real Estate, Specialresor, Jobb, Boende

MAGALUF REUNION 2015

Magaluf Reunion 2015
✪✪✪ MAGALUF REUNION 2015 ✪✪✪

✪ Ni har väl varit in och bokat era biljetter till årets största och sista MAGALUF FEST?!!?!? Om inte, så är det dags nu! Finns inget att vänta på eller att tänka på, utan bara boka in datumen och fixa med dina vänner!

✪ 13-14 November är det dags för fest i Göteborg för alla oss som älskar Magaluf! Workers, turister, barskoleelever och mycket annat folk kommer! Även självklart så kommer det annat partyglatt folk som inte varit i Magaluf! Alla är välkomna!

✪ Gå in redan nu och förboka din och dina vänners biljetter så har ni säkrat era platser till bästa pris!

✪ Vi släpper ett BEGRÄNSAT antal biljetter till boka tidigt pris, så säkra era platser snabbt genom att köp biljetter till dig och dina vänner via länken nedan!
BOKA BILJETT NU! KLICKA HÄR!

✪ Dela och bjud gärna in dina vänner till denna underbara kväll!

✪ VÄNTAN ÄR ÖVER! Den officiella reunionen för medelhavets två största partyöar Magaluf och Ayia Napa är här och med ett helt nytt koncept i samarbete med resebolaget Nordic Invasion. Det nya konceptet garanterar fest och show utöver de vanliga!

✪ Vi kommer under en hel helg inta Göteborgs vackra stad och visa hur man festar på riktigt. Eventet kommer återspegla den fantastiska känslan över att åka till Magaluf och Ayia Napa. Partylivet på medelhavets vildaste öar har varit galet bra i år och vi ser fram emot att få återse alla goa gäster och workers från sommaren!

✪✪✪ FREDAGEN 13/11 - PARTYKVÄLL 1 ✪✪✪
Fredagskvällen börjar med dunder och bravur på Hard Rock Café som ligger mitt på avenyn. På fredagen ingår gratis inträde och grymma happy hour priser i baren. Kvällen står för barhäng, klubb, spelning av DJs från Magaluf och Ayia Napa samt att bandet Två Snubbar kommer och skapar kaos med bland annat sommarplågan charterpsykos.

✪✪✪ LÖRDAGEN 14/11 - DAGSRACKARE ✪✪✪
Dagen D! Lördagseftermiddagen inleds med dagshäng och dagsrackare på Hard Rock Café och även denna gången med happy hour priser i baren. Förutom det kommer man ha möjlighet att hänga med alla crew och turister i en skön miljö med möjlighet till bowling, biljard och mycket mer.

✪✪✪ LÖRDAG 14/11 - PARTYKVÄLL 2 ✪✪✪
Därefter kommer vi ta över nattklubben Trädgår'n i Göteborg med vår reunion och där vi festar som bara vår typ av människor kan!

✪✪✪ Massa nyheter släpps snart ✪✪✪

✪ Tillsammans med kända profiler från de två öarna kommer vi skapa KAOS och leverera en magisk atmosfär som tar er tillbaka till sommaren.

✪ Boka in helgen 13-14e November och räkna med fullt ös i Göteborg.

✪ På Ultimate Reunion biljett får du:
* Inträde den 13/11 på Hard Rock Café med happy our priser
* Dagshäng på Hard Rock Café den 14/11
* Spelning och reunionfest i Trädgår'n i Göteborg den 14/11

✪ OBS det kommer enbart att gå att köpa biljetter i dörren om eventet ej skulle vara slutsålt. (begränsat antal platser)

✪ Vi släpper ett BEGRÄNSAT antal biljetter till boka tidigt pris, så säkra era platser snabbt genom att köp biljetter till dig och dina vänner via länken nedan!
BOKA BILJETT NU! KLICKA HÄR!

18 årsgräns

Ju fler vi blir dessa tokigare kommer det bli!
VI SES DÄR!