MAGALUFGUIDE.NU

Event Service, Real Estate, Specialresor, Jobb, Boende

DANSA MED STJÄRNORNA

Dansa med Stjärnorna varje "Lill-Lördag"

DANSA MED STJÄRNORNA är vårens stora nyhet hos rederijätten Tallink Silja där gästerna får en upplevelse utöver det vanliga varje "LILL-LÖRDAG"SILJA GALAXY. Onsdagarna kommer vara samtalsämnet runt om i Skandinavien under våren, då dessa kommer innehålla underhållning som passar en mer vuxen publik som gillar att dans, äta gott och umgås med likasinnade.

JU FLER VI ÄR TILLSAMMANS
Nick Borgen har tillsammans med Dj Rolle underhållit gästerna på solparadiset Mallorca i många år där konceptet "Dansa med Stjärnorna" blivit en stor succé med många årligen återkommande gäster under vecka 37-38. Under dessa veckor åker hundratals gäster till Mallorca för sola, äta gott och sist men inte minst dansa till Nick's och Rolle's musik som vänder sig till en vuxnare lite mognare publik. Här spelas allt från 50-tal till schlager och dansbands musik i en härlig blandning. Konceptet har vuxit sig så stort och blivit så populär att gästerna efterlyser fler sammankomster än de 2 veckorna i september, det är därför vi nu bjuder in hela Skandinavien till varje "Lill-Lördag" under våren.

EN VIP-MIDDAG PÅ KÖPET
Som ett erbjudande varje vecka under våren kommer vi att bjuda de första 200 bokade gästerna på VIP-middag tillsammans med "Veckans Gästartist", Nick Borgen och Dj Rolle. Under middagen bjuds det självklart på show och musik underhållning där gästerna kommer riktigt nästa Stjärnorna för att själva också få vara med och sjunga.

BINGO & MUSIC QUIZ
För de som inte orkar dansa hela resan igenom anordnat vi Music Quiz där vi väver in Bingo Lotto på ett nytt och spännande sätt. Många fina priser från våra sponsorer samt resecheckar till kommander Dansa med Stjärnorna kryssningar i prispotten.

STOCKHOLM TILL ÅBO T/R
* Transport till Värtahamnen förslagsvis med Tallink Silja's förnämliga bussnät.
* Vid ankomst till terminalen bjuder vi er på välkomst bubbel och överlämnar hyttnycklar samt program och kuponger.
* Väl inne på Silja Galaxy visar programvärdarna er till era hytter där vi varje vecka överraskar med presenter från olika sponsorer.
* Kvällen börjar med VIP-middag i sittning 1 i buffé restaurangen där ni äter gott, umgås och sjunger tillsammans med artisterna. (Sittning 2 bokas som vanligt)
* Efter middagen finns det tid för shopping och en sista titt i spegeln innan det är dags att inta dansgolvet i Starlight.
* Dansen börjar i Starlight med Dj Rolle som värmer upp dansgolvet med dansant musik.
* Nick Borgen med "Veckans Gästartist" framför en show där gästerna bjuds på dans, spex, skratt och allsång.
* När solen gått upp och man inte riktigt vet vilket ben man ska stå på har vi alternativet Bingo & Music Quiz som en mjukstart på hemresan.
* Eftermiddags show och Stor avslutning med Nick Borgen tillsammans med "Veckans Gästartist" och Dj Rolle.

BOKNING & INFORMATION
Ni gör er bokning via Tallink Siljas bokning antingen online eller via deras telefonväxel.
Website: https://www.tallinksilja.se/lill-lordag
Telefon: +46 (0)8-22 21 40

ELLER VILL DU BLI UPPRINGD?
Låt Tallink Silja ringa upp dig och hjälpa dig med din bokning kostnadsfritt, så du får precis det du vill ha samt "boka-tidigt-rabatt".
KLICKA HÄR och fyll i formuläret, så ringer Tallink Silja upp dig