MAGALUFGUIDE.NU

Event Service, Real Estate, Specialresor, Jobb, Boende

GRABBARNA GRUS ORIGINAL

Grabbarna Grus

VÄLKOMNA TILL GRABBARNA GRUS ORIGINAL
Många har besökt eller känner till Grabbarna Grus. Idag kan man hitta Grabbarna Grus i hela världen. Men de har ingenting med Grabbarna Grus Original att göra. Det finns endast en urmoder som var först och som alltid kommer att vara först. Vi är Grabbarna Grus Original som ändrade hela chartervärlden och som med banbrytande idéer visade vägen för kommande generationer.

Här är Grabbarna Grus historia…

GRUNDARNA

Grabbarna Grus (GG) föddes 1993 när Lennart ”Lelle” Thulén och Daniel Eriksson lämnade Stockholm Söder för att bli Mallorcabor. De packade en folkvagnsbuss och åkte ner med flippermaskiner och skyltar. Ett 50kvm stort café revs ut och skapade en svensk hörna i Spanien. De båda Stockholmarna hade en idé om ett ställe, “en shotbar” utan inträde, där man inte blir förödmjukad av vakten, där man slipper hetsdrickandet och framförallt ett glatt ställe där alla är välkomna.

På långt avstånd kunde man se skylten som varnar för älgar på GG mellan 16:00 och 02:00. Många spanjorer skakade på huvudet, men avnjöt gärna shotar som Äppelkaka, Åsa Nisse och Galna Kossan. Eftersom GG var den första 100% svenskägda baren utomlands väckte den stor uppståndelse och rubriker. GG skapades av spontanitet och skoj, men har gjort stora avtryck inom barvärlden med sina nya idéer, happenings och kreativitet.

BRÖDERNA KLINGENSTIERNA TAR ÖVER

1997 köps GG av Calle och Hasse Klingenstierna, två bröder med stor erfarenhet inom turism branschen. De insåg att GG hade växt ur sin kostym och köpte därför lokalen bredvid. Baren var nu 100kvm, samma storlek som den är idag.

Tillsammans drev de baren under 3 år.

2000-TALET

I november 1999 köps GG av Timo Kosonen och Fredrik ”Freddan” Skog. Timo en storväxt, pratglad charmör med rötter från Finland som redan jobbat i baren under två års tid och Freddan en visionär från Stockholm som jobbat med sälj under hela 90-talet. De driver baren tillsammans under 2 galna år.

Från och med 2002 driver Freddan Grabbarna Grus i egen regi.

Efter 9 års festande och stor påfrestning på baren genomförs vintern 02-03 en totalrenovering. Hela lokalen rivs och byggs upp enligt svensk barstandard. GG blir den första baren på Mallorca med läskpistoler, speedracks, ismoduler och kan nu även erbjuda sina kunder ett nytt, svenskt sortiment.

2007 tar GG över poolområdet på hotellet Vistasol under namnet ”Grabbarna Grus by the pool”. Detta blir ett roligt projekt som varar ett år.

Under 2008 byggs Grabbarna Grus Beachclub. En stor modern nattklubb som Freddan säljer efter 2 år för att satsa på familjen och för att lättare fokusera på Orginalet.

IDAG

Idag är Grabbarna Grus Original väldigt glada och stolta över att fortfarande kunna erbjuda våra kunder en fräsch bar med samma härliga stämning och kreativitet. Många efterapar dem vilket de ser som något positivt, att det de gör är bra.

För dem är det viktigt att just du trivs och har roligt. De har alltid duktig personal som serverar jävligt bra drinkar och de erbjuder hög service. Alla är välkomna till dem, vilket de visar med en lättsam, avslappnad och glad stämning.

De tackar 1000-tals gäster som är en del av deras historia och samtidigt bidragit till att göra Grabbarna Grus Original till vad det är idag och vad det kommer att fortsätta vara.

Vi hoppas på att få se dig i baren snart!

The Scandinavian bar for everyone!

 

Find on Google maps: Grabbarna Grus Original på Mallorca

_____________________________

JOBBA I MAGALUF

/magaluf-2019.jpg
http://www.magalufguide.nu/jobb